Aktivititeter 2018 - Arbejdskraft søges !


Aktiviteter i 2018 – Opråb om hjælp til at løfte diverse opgaver for racen i løbet af 2018.

Med udspring i vores racemøde er der et par punkter som har manges interesse. Det har stor vigtighed for både racen og klubben, og derfor er det vigtigt at vi allerede nu får besat disse poster. Dem der melder sig skal i koordination med racerepræsentanterne udføre disse opgaver i 2018.

Der kommer til at mangle hænder til følgende opgaver og derfor håber vi på stor opbakning fra medlemmerne af racegruppen.

Opdatering af RAS

Det er på tide at vi får opdateret RAS med diverse tal og statistikker, og ikke mindst få den gennemgået for at se om der er områder vi skal tilføje eller rette noget.
Vi forestiller os 2-3 personer til at løse denne opgave i fællesskab

Racestand på DTK Weekend i Svendborg 21+22 Juli

I samarbejde med Bull Terrier racegruppen ønsker vi igen at få stablet vores racestand på benene. Denne gang vil udstillingen 21/7 først starte kl 16.00 da klubben ønsker at vi i racerne fokuserer mere på dette og så det ikke ramler ind i planlægningen for dem der også skal udstille. 

Desuden vil man fra klubbens side annoncere langt mere i lokale medier for at tiltrække gæster udefra til at møde diverse racer i forhold til information og hilse på et par hunde.

Vi forestiller os et team på 4-5 personer der skal deltage fra start til slut. Det vil sige allerede fredag at være til stede og stille det store racetelt op, forberede standen med foldere, plakater, borde, stole, og andet det måtte planlægges i de to racegrupper. Søndag indebærer det at man sidst på dagen deltager i oprydning, nedtagning af telt og andet materiale.

Herudover må man gerne melde sig til at arbejde på standen i kortere perioder over flere gange så vi konstant har folk på standen der kan introducere gæster til vores race, svare på spørgsmål og generelt være gode ambassadører for vores race.

Det er en forholdsvis stor opgave men også af stor vigtighed for racen udadtil. Der skal også påregnes tæt samarbejde med Bull Terrier racereps.

Årsafslutning i Billund 25/11

I 2017 havde vi desværre ingen årsafslutning da ingen havde tid eller meldte sig til at løfte denne opgave. Vi er mange som synes det ellers er en god tradition at fejre årets vindere.

Klubben har indført den officielle titel Årets DTK Racevinder med flot pokal til vinderen, som første gang blev overrækket i 2017 og det fortsætter fremover.

Herudover vil vi gerne holde fast i vores egen afslutning i samarbejde med Bull Terrier som hidtil.
Opgaven går ud på at vi arrangerer fælles spisning i Billund Hallens Cafeteria – indhentning af tilbud og arrangere tilmelding via klubbens hjemmeside.

Bestille rosetter til de 4 bedst placerede Minibuller, samt holde point regnskab hele året og tjekke at dem der opnår point også er medlem af DTK. På selve afslutningen skal rosetter overrækkes og en lille tale ved overrækkelsen i samarbejde med racerepræsentanten.

Til selve afslutningen skal der koordineres hvem der tager hvad med i forbindelse med Champagne, Vin, Sodavand, Chips, kage, slik og diverse og i stil med tidligere år.

Det kræver et tæt samarbejde med racereps og bull terrier racereps.

Hvis vi skal lykkes med disse opgaver kræver det at medlemmerne i racegruppen er villige til at deltage aktivt og tilbyde deres indsats og arbejdskraft som beskrevet.

Vi håber på stor opbakning og i må gerne hurtigst muligt sende jeres tilsagn pr mail til
miniaturebullterrier-dtk@outlook.dk

For at få sat planlægningen i gang må i gerne vende tilbage senest 5/3-2018

Mvh

Racerepræsentantskabet for Miniature Bull Terrier / Dansk Terrier Klub
Bibbi Jensen – Ansvarshavende Racerepræsentant
Michael Bergmann – Medhjælpende Racerepræsentant