Valg til racerepræsentant

Kære alle

I forbindelse med det forestående valg til racerepræsentant har Anders Eisenreich meldt sig som kandidat til at overtage stafetten.

Jeg var usikker på, om der ville melde sig nogen til valget, hvorfor Michael og jeg gerne ville påtage os en tørn mere som team. Både Michael og jeg er oprigtigt glade for det engagement for vores race, som Anders' kandidatur tilkendegiver, og derfor synes vi også, at tiden er inde til at lade nye kræfter komme til de mange spændende opgaver, der ligger forude, hvilket gør et valg unødvendigt.

Vi ønsker derfor at stoppe som ansvarshavende og medhjælpende racerepræsentant ved valgperiodens udløb. I samme forbindelse synes jeg, at det giver bedst mening ikke at påbegynde de større opgaver, så Anders selv kan drive dannelsen af de forskellige udvalg og sætte sit eget præg på opgaverne. Vi vil dog naturligvis passe posten på bedste vis, indtil Anders tager over.

Tilbage er der bare at sige tak for denne gang. Det er en fornøjelse at kunne overdrage en velpolstret MBT konto, så der er plads til arrangementer som Bully Run, Årsafslutning m.m. En MBT konto der lød på ca 600 kr ved overtagelse men som pr dags dato beløber sig til over 19.000 kr! Herudover er jeg især glad for de sundhedsanbefalinger, vi har fået indført samt det meget gode samarbejde med racegruppen for Bull Terrier.

Til sidst vil jeg gerne takke Michael for at ville tage tjansen som medhjælpende racerepræsentant og herudover især Rikke H. for det uvurderlige, store arbejde, hun har lavet med både sundhedsarbejdet, racestand, lotteri, grafiske vidundere, auktioner og meget mere. Det har virkelig gjort en forskel for racen og racekassen.

Vi ønsker Anders den bedste vind fremover og glæder os over de nye kræfter i racegruppen.

Mange hilsner

Bibbi Jensen og Michael BergmannFør du køber hund !!

Det er vigtigt at du stiller spørgsmål vedr sundhed og ikke mindst hvilke helbredstests der er foretaget på forældredyr inden parring for at sikre din hvalps sundhed bedst muligt.

Læs venligst denne folder - Klik her


Hvalpelisten.dk

Hvalpelisten.dk ejes af Dansk Terrier Klub. Her kan du få en oversigt over aktuelle hvalpe og komme i kontakt med nogle af Danmarks mest engagerede Terrier opdrættere. (foto: Alexandra Morrison)

Klik her