Tilmelding Bullyrun 2019

Kom og få en hyggelig dag sammen med en masse Bull Terrier og Miniature Bull Terrier til Bullyrun i Dansk Terrier Klub lørdag d. 24.08.2019 i Hedehusene.


Igen i år satser vi på at få en sjov dag med både nye og gamle bullerejere, hvor det vigtigste på dagen er at deltage - ikke nødvendigvis at vinde!

Deltagelse forudsætter DTK medlemsskab, men støttemedlemsskab til 150 kr. er tilstrækkeligt, og vi (racegrupperne for MBT og BT) arbejder på, at der kommer flere sjove/hyggelige events, hvor alle kan være med.

Bully Run går i sin enkelthed ud på, at hunden løber efter en "hare" på en strækning på en indhegnet bane.

Bully Run dagen er for alle – både hvalpe, unghunde og veteraner, BT, MBT. Vi forventer, at det vil blive muligt for hundene at løbe i hvert fald to gange, hvor den første gang vil blive brugt til at vise hunden, hvad det går ud på. Herudover vil løbene blive afholdt som en konkurrence inden for de forskellige kategorier.

Hundene løber enkeltvist.

Detaljerne og dagens program ligger endnu ikke helt fast, men nu er der mulighed for at sætte kryds i kalenderen :-)

Sted: Kallerupbanen, Kalleruphaven 2, 2640 Hedehusene

Tid: kl. 10 - til vi er færdige

DTK medlems nr.

Hundens stamtavle navn.

Vælg race
Standard Bull Terrier
Miniature Bull Terrier

Pris/beløb: 125,00 DKK

E-mail * Skal indtastesFør du køber hund !!

Det er vigtigt at du stiller spørgsmål vedr sundhed og ikke mindst hvilke helbredstests der er foretaget på forældredyr inden parring for at sikre din hvalps sundhed bedst muligt.

Læs venligst denne folder - Klik her


Hvalpelisten.dk

Hvalpelisten.dk ejes af Dansk Terrier Klub. Her kan du få en oversigt over aktuelle hvalpe og komme i kontakt med nogle af Danmarks mest engagerede Terrier opdrættere. (foto: Alexandra Morrison)

Klik her