Open Show 2014

Open Show 2014 - Dommer Sarah Foster UK

For andet år i træk vinder en Bull Terrier Miniature BEDST I SHOW!

BIR

Memphisbelle

BIM

Milkywayminiature Tropical Storm

-----------------------------------------------


Så er skuet 2014 vel overstået. Vi havde i år den absolutte rekord i antal tilmeldte hunde i skuets historie. Bull Terrier 60 stk. og Miniature Bull Terrier 11 stk. En overvældende succes, som yderligere blev forstærket ved at ride huset havde fået en stor make-over, med vinduer overalt, ny gulvbelægning, samt forbedret kioskforhold. Igen i år flot at se en masse nye Bull Terrier ejere og nye små babyer og hvalpe.

Dommeren var Mrs. Sarah Foster, (A list judge), Kennel Bilboen, England. Dommeren skænkede en flot platte til BIR Bull Terrier til evig arv og eje. Flot gestus!! Sarah udførte et grundigt og kompetent bedømmelsesarbejde med udførlige og velbegrundede kritikker.

Igen i år havde vi fornøjelsen af Hanne Vilberg, som vores ringsekretær (uddannet under DKK). Og ringsteward var Lise Almskov (uddannet ring steward under DKK), og som har været med os over flere år nu. Begge damer gjorde et flot stykke arbejde. 1000 tak til begge.

Der var som sædvanlig mange flotte præmier fra både private og firmaer. En særlig tak til Kenneth Lüddi, BullyFashion, som ved en utrættelig indsats har formået at skaffet virkelig mange og flotte firma sponsorater. Stor tak til Kenneth for dette. Også en stor tak til Danni og Martine Valentin som sponsorerede ekstra ordinært mange præmier i år.

Følgende personer skal fremhæves for deres store hjælp i forbindelse med skuet, og have en stor tak fra min kone Bente og jeg:

Helle Rindbøl, Køge, forestod igen i år udlevering af nummerskilte og katalog.

Martine og Danni Vallentin, Kalundborg og Knud Peter Andreasen, Holbæk var til uvurderlig hjælp med at køre alt til og fra udstillingsstedet, sætte ringen op m.m. inden udstillingen samt oprydning bagefter.

Efter undertegnedes åbning af skuet, præsenterede Susanne Slot, Kennel My Bullistic´s og Tommy Friis Kennel Frümer deres flotte sponsorat af 4 stk. kostbare placeringsskilte udformet i rustfrit stål forestillende Bull Terrier silhuet og mrk. med tallene 1, 2, 3 og 4. Skiltene er monteret på en fod af tungt ædeltræ. En fornem start på skuet. Disse skilte er skænket til Standard Bull Terrier Gruppen, og skal fortrinsvis anvendes til vores årlige skue. Dog kan skiltene udlånes til andre Bull Terrier arrangementer efter aftale med den siddende racerepræsentant. Kriterierne for gaven fremgår af særligt dokument fra donatorerne, og vil blive offentliggjort i Terrier Nyt. Skiltene og dokumentet med kriterierne opbevares hos den siddende racerepræsentant. På Bull Terrier Gruppens vegne takkes der for den flotte donation.

Tak til alle for en dejlig dag og for det flotte fremmøde. Tak til de opdrættere, som har formået at få deres nyligt opdrættede babyer og hvalpe med. Det er en lang dag for alle, men også særlig festlig på grund af de mange specialkonkurrencer med mulighed for at vinde en flot vandrepokal. Efterfølgende har vi modtaget mange positive og venlige henvendelser fra udstillerne, som syntes, at de havde haft en dejlig dag med masser af gode oplevelser.

Dommeren har lovet at skrive en showrapport, som vil blive offentliggjort senere i Terrier Nyt.

Med venlig hilsen Kim Bressendorff Ansvarshavende racerepræsentant for Bull Terrier i DTK

Resultat fra skuet i Vipperød 2014

Miniature Bull Terrier

Bedste hvalp tæve: Extravaganza Pokora
 
Opdrætter: Jacek Paczkowski, Polen. Ejer Katarzyna Chorazewicl, Slangerup
 
Bedste Junior han: Minimalistics Wd Maximum Overdrive
 
Opdrætter: Kennel Minimalistic. Ejer: Minna Christensen, Ringkøbing
 
Bedste champion han: Milkywayminiature Tropical Storm
 
Opdrætter: Jorge Holguin, Spanien. Ejere: Michael Bergmann og Jorge Holguin
 
Bedste junior tæve: Athene
 
Opdrætter: Pia Villadsen, Borre, Ejer: Pia Villadsen, Borre
 
Bedste åben klasse tæve: Memphisbelle   Opdrættere og ejere: Vanessa og Torben Grønborg, Vildbjerg.
 
Bedste champion tæve; Eger-Vári Mini Lolitta  Opdrætter: Dragony Eszter, Ungarn. Ejere: Anders F. Eisenreich og Pricilla Rye Mejlstrup, Mern
 
Vinderklasse hanner

1 Milkywayminiature Tropical Storm

2 Minimalistics Wd Maximum Overdrive

Vinderklasse tæver

1 Memphisbelle

2 Athene

3 Xantara Von Der Alten Veste  Opdrætter Georg Scherzer, Tyskland, Ejer Karsten Olsen, Fredensborg
 
4 Eger-Vári Mini Lolitta

BIR & BIS: Memphisbelle (tæve)

BIM: Milkyvayminiature Tropical Storm (han)


Udskriv denne side